Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Twitter

Nincs megjeleníthető elem

Utolsó kommentek

  • TheOverseer: Hááát, nem tudom, szerintem a Boys Don't Cry konkrétan a FTM transzszexualitásról, a transzneműség... (2012.12.17. 22:11) Legális crossdressing
  • rozsaszingumibugyi: új jelszót kellett kérnem, most működik a dolog, így már tudok írni is, bár sokszor nem jár erre s... (2011.03.22. 20:47) Transzszexuális utaskísérők
  • Anna Nymus: @Reterro: Köszi szépen az infot, szégyen: de nem néztem eléggé utána a stáblistának. Ezek szerint... (2011.02.02. 06:25) Aranyoskám: készülőben a remake
  • Reterro: Szerintem meg jó lesz, hiszen a színészgárda németben is megvan! Például itt van ő: erotikaafilme... (2011.01.30. 12:14) Aranyoskám: készülőben a remake
  • Elene?: Szia AnnaN ! Megkaptam, válaszoltam és örülök, hogy megkerestél. E? (2011.01.17. 23:51) Sűrű egy év van mögöttem
  • Anna Nymus: @Elene?: Szia, Elene? Írtam privát üzenetet. (2011.01.15. 11:30) Sűrű egy év van mögöttem
  • Elene?: A.Nym! Mondod sokáíg távol voltál a sűrűség miatt, ezen a fórumon jelen vagy? Vagy csak, mint keze... (2010.04.08. 23:32) Sűrű egy év van mögöttem
  • Elene?: @rozsaszingumibugyi: Igen,nagyjából ez lett volna a kérdésem lényege. Köszi a választ. Más: Tegna... (2009.11.15. 10:15) Vásárlás itthon
  • rozsaszingumibugyi: @Elene?: ha a rendbe rakjam magam előtte alatt azt érted, hogy beöltözzek, esetleg smink ,ilyesmi,... (2009.11.14. 16:18) Vásárlás itthon
  • Elene?: @rozsaszingumibugyi: Feltesszem,-elájulnék a gyönyörűségtől, ha tolerálná a párom a dolgot. Az ál... (2009.11.11. 20:49) Vásárlás itthon
  • Utolsó 20

Linkblog

Ezek tetszettek máshol

A Tumblr-en is rontom a levegőt

Nincs megjeleníthető elem

remete lány

2009.01.26. 07:00 Anna Nymus

Ami nem segít

Címkék: modell tolerancia extrém bdsm crossdressing toyra corsetant test módosítás

Mint minden devianciának, a crossdressingnek is vannak fokozatai. Vannak fokozatok, amikkel talán idővel a közvélemény is megbékél, és továbbra is lesznek olyan extrém példák, melyeket soha nem fog tolerálni. Az index crossdressing-fórumán találtam egy ilyen extrém példát.

Toyra CorsetantŐ itt Toyra Corsetant. Első ránézésre talán kissé erős sminkjén kívül nincs is benne semmi furcsa. Fiatal kora óta vonzódik a női kendőkhöz, a női ruhákhoz, valamint a megkötözéshez.

Toyra valójában férfi, akit nem elégített ki sem a crossdressing, sem a BDSM. Olyan átalakulásra készül, amit önmaga csak "A Harmadik Nem"-ként aposztrofál, Fétis Bábként szeretné folytatni életét.

Hogy mit is jelent mindez? Az "egyszerű" plasztikai beavatkozásokon kívül (Barbie-baba korrekciók, haj eltüntetése, tucatnyi szilikonimplantátum, állandó smink) igen durva testmódosító műtéteket tervez magán végrehajtani: derékméret-csökkentés, mell-, és fenékimplantátumok, valamint a karjainak amputálása.

Hogy valójában mi készteti minderre, és hogy valóban végrehatja-e mindezt, senki nem tudhatja. Honlapján azonban folyamatosan dokumentálja a folyamat fázisait, a végeredményt pedig valahogy így képzeli el:

Toyra Corsetant a tervezett átalakulás után

Természetesen én a legkevésbé sem kívánok pálcát törni felette, hiszen mindenkinek szíve-joga úgy élni, ahogy a legjobban érzi magát. Ahogy írja, egy álom válna valóra számára ezzel. Ezt pedig senkinek nincs joga felülbírálni.

Ugyanakkor nagyon rossz üzenete van a dolognak. Az egyébként sem tolerált crossdressingnek nem kedveznek az ilyen extrém példák, hiszen ismerjük a kábítószerekről szóló "szentírást": a marihuána az első lépcső a heroinhoz.

Olyankor, amikor egyébként is káosz övez bizonyos fogalmakat, a fejekben könnyen összekeveredik (jelen esetben) a crossdressing és a testmódosítás ilyen extrém példája.

22 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://annanymus.blog.hu/api/trackback/id/tr40901078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Joyika 2009.01.26. 09:39:16

Az én képeim alapján indultál el, vagy valamely régebbi bejegyzésben is volt róla szó?

Robin Hood · http://ferfi-harisnya.blog.hu 2009.01.26. 18:05:13

Az ilyen extra megjelenésnek lehet egy jó oldala is: ami kevésbé extra az már egy fokkal talán elfogadhatóbb...

Nünü 2009.01.26. 22:11:11

Ahogy most néz ki, az elég jó, kivéve persze a túlzó sminket és ruhákat, meg hogy a pöcsét mutogatja. A tervei meg (már ha komolyan gondolja) egyszerűen őrültség, diliházba kellene zárni, ha ilyesmit forgat a fejében.
(Kicsit hasonlít a transzszexuálisokra, akik szintén egészséges szerveket akarnak magukról leoperáltatni, de az azért logikus, ez meg színtiszta őrültség.)

Grenadine 2009.01.27. 03:26:53

Hahh. Ez a fetish doll olyan, mintha egy szép, kiadós pofonnal körítve tartanának tükröt a mai "szépségideálnak".
Azzal az orvossal azért kezet ráznék, aki felajánlja, hogy lenyírjon két egészséges kart ( és valószínű remekül kezet is rázhatnék vele, mert lenne egy csomó keze a fiókban...:))
Hmm, hmm...T. Corsetant karok nélkül nekilendül a napi sminkje elkészítésének, és nagyon meglepődik...Ha ennek a hírnek a fele is igaz, akkor T.C. maga a szubmisszív szerep gyógyszerkönyvi minőségű desztillátuma. Dehát desztillált anyagokat higítás nélkül fogyasztani...

Anna Nymus · http://annanymus.blog.hu/ 2009.01.27. 05:46:40

@Joyika: Találkoztam már régebben Toyra-val, de most valóban a Te képeid miatt bogarásztam át kicsit jobban a lapját.

Anna Nymus · http://annanymus.blog.hu/ 2009.01.27. 05:48:47

@Nünü: Egy percig sem szándékoztam normálisnak beállítani. Szívesen mondanám, hogy sajnálom, de azt hiszem, ő nem szorul erre. Végeredményben azt csinál, amit akar. És még megvan mindene, az is lehet, hogy a végén letesz erről az egészről.

Anna Nymus · http://annanymus.blog.hu/ 2009.01.27. 05:50:40

@Grenadine: Igen, ha úgy vesszük, a terve remek karikatúrája lenne az aktuális "szépség"ideálnak.
Egyébként meg nagyon morbid, amiket írsz :)

Nünü 2009.01.27. 14:09:27

@Anna Nymus: Különben őt nagyon egyszerűen ki lehetne gyógyítani ebből, és a legtöbb crossdressert szintén. Csak annyit kell tenni, hogy műtétileg eltávolítják a heréit, vagy gyógyszerrel gátolják a tesztoszteront a szervezetében. Mivel a crossdressing (azaz a fétisisztikus transzvesztitizmus) esetében a szexuális izgalom a hajtóerő, a legtöbb esetben a tesztoszteron nélkül megszűnnének az ilyen késztetések.
De, gondolom, a legtöbb cd jól érzi magát úgy, ahogy van, és nem vállalkozna erre a kúrára.

Nünü 2009.01.27. 14:13:51

@Grenadine: "Azzal az orvossal azért kezet ráznék, aki felajánlja, hogy lenyírjon két egészséges kart ( és valószínű remekül kezet is rázhatnék vele, mert lenne egy csomó keze a fiókban...:))"

Igen, gondolom ő _kezeskedne_ a műtét eredményéért, és _kéz_ségesen vállalná. És ha egyedül már nem bírja a munkát, mindig akadna a közelében pár segítő _kéz_.
Remélem, azért végül is Toyra terveit nem kell _kéz_pénznek venni.


Hmm, hmm...T. Corsetant karok nélkül nekilendül a napi sminkje elkészítésének, és nagyon meglepődik...Ha ennek a hírnek a fele is igaz, akkor T.C. maga a szubmisszív szerep gyógyszerkönyvi minőségű desztillátuma. Dehát desztillált anyagokat higítás nélkül fogyasztani...

Grenadine 2009.01.27. 22:59:27

@Nünü: :D :D Kéz a kézben blog, Toyra Corsetantnak dedikálva...A sebészek pedig a fetisisztákkal kar_öltve követhetik szemmel.

Stupidella 2009.01.28. 07:52:50

Ez kissé durva. Karok nélkül még a hátsóját sem tudja kitörölni... Enni hogy fog?

Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2009.01.28. 08:38:32

"Különben őt nagyon egyszerűen ki lehetne gyógyítani ebből, és a legtöbb crossdressert szintén. Csak annyit kell tenni, hogy műtétileg eltávolítják a heréit, vagy gyógyszerrel gátolják a tesztoszteront a szervezetében. Mivel a crossdressing (azaz a fétisisztikus transzvesztitizmus) esetében a szexuális izgalom a hajtóerő, a legtöbb esetben a tesztoszteron nélkül megszűnnének az ilyen késztetések."

Ez két okból butaság.
Egyrészt mert NEM minden crossdresser a szexuális izgalom miatt öltözik be!
Másrészt ha nincs tesztoszteron, akkor az illető úgy érezhetné, hogy ő nem is férfi (joggal), tehát pláne nőnek öltözne...!

OFF
Nézzétek meg ezt:
www.millenniumfx.co.uk/galleryshowcase.php?section=antdec&page=1

Nünü 2009.01.28. 13:42:26

@Hoppácska: Ha szexuális izgalom a drive-ja, akkor csökken a crossdresser viselkedés a tesztoszteron elnyomásával. Egy CD nem azért öltözik nőnek, mert nőnek érezné magát. Például ez a Toyra nyilván nem azért akarja a karjait lenyisszantani, mert annyira nőnek érzi magát. Ezt a tesztet a transzszexuálisok szűrésére használják (azok érzik nőnek magukat).
Aki komolyan abba akarja hagyni a crossdressinget, annak egy próbát megérhet.

Joyika 2009.01.28. 18:55:02

Az uccsó két hsz-hez: Van igazság tartalma a dolognak, de nem lehet általánosítani. Volt időszak amikor a szexuális izgalommal/vággyal szoros összefüggésben volt cd hajlamom. Sajnos, nem sajnos, ez rég elmúlt.

Nünü 2009.01.28. 22:44:55

Oké, mint mondtam, a legtöbb CD szerintem úgysem akar megszabadulni a crossdressingtől, tehát teljesen mindegy. Aki meg tényleg meg akar változni, az tehet vele egy próbát, hátha segít.

Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2009.01.29. 07:15:15

@Nünü:
"Ha szexuális izgalom a drive-ja, akkor csökken a crossdresser viselkedés a tesztoszteron elnyomásával."

De minden más szexuális viselkedés is csökken!!!
Ez miért jó neked?
Hogy azt ne kérdezzem: miért jó neked ha valakinek levágják a heréit - ahogy írtad?

Nünü 2009.01.29. 15:48:28

@Hoppácska: "Ez miért jó neked?"

Ez nagyon hülye kérdés volt.
Miért jó neked, hogy hülyeségeket kérdezel?

kezdő 2009.01.29. 19:24:46

Ha Toyrának a fétise lenne a "kar nélküli báb", akkor inkább másokat szeretne úgy látni. Ez inkább figyelemfelkeltés és önreklámozás. Szerintem. Egyébként vonzódik a kötözéshez, így viszont a kezeit sem lehetne összekötözni:)

Joyika 2009.01.29. 21:30:11

@kezdő: viszont ugyanúgy nem tudna mozogni mintha meg lenne kötözve, és az ilyen személyeknek az a kiszolgáltatottság a legjobb (legizgatóbb) amikor nincs kilátás, hogy mikor fog kiszabadulást nyerni a béklyóból. Bár nekem kell a remény, hogy esélyem azért még lehet (mivel megvannak a kezeim:)

Nünü 2009.01.29. 22:21:01

@kezdő: "Ha Toyrának a fétise lenne a "kar nélküli báb", akkor inkább másokat szeretne úgy látni."

Ez így nem igaz, mert vannak önmagukra irányuló fétiseik is az embereknek, például a fétisisztikus transzvesztitizmus (=crossdressing).

"Ez inkább figyelemfelkeltés és önreklámozás."

Reméljük, hogy az, beleillene a kis önimádó buziról alkotott képbe.

Takács Sándor hentes és mészáros (Hatvan) 2009.02.02. 08:40:20

@Nünü:
te biztosan picológus vagy, hogy ilyen empatikusan nyúlsz ehhez a témához.

levágni a golyóit, hülyeségeket kérdeznek, legutóbb meg kis önimádó buzi...

jóvan.
süti beállítások módosítása